У четвер, 10 жовтня, президент Володимир Зеленський провів прес-марафон у приміщенні Kyiv Food Market. Варто відзначити, що таким чином йому вдалося побити світовий рекорд.

Подія розпочалася о 10:00. До Зеленського підсаджувалася група з 7-10 журналістів, у яких були півгодини, щоб поставити голові держави всі питання, що цікавлять їх. Для проведення заходу вибрали міський маркет їжі, тому журналістів годували піцою і бургерами.

О 18:30 на місце прибули представники Національного реєстру рекордів, щоб вручити Зеленському особливу нагороду. Вони вручили главі держави диплом, на якому написано "Найтриваліша прес-конференція президента". За словами представників реєстру рекордів, Зеленський зміг побити попередній світовий реконд (який належить Путіну) на 45 хвилин. При цьому поки невідомо, коли саме закінчитися прес-марафон.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зеленський прийняв диплом неохоче, зазначивши, що не любить нагороди.

Нагадаємо, питання від Знай.uа змусило Зеленського на мить забути про політику.

Раніше Знай.ua повідомляв, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав, чого ще не робив на посту президента.