Український президент Володимир Зеленський спілкувався з журналістами 12,5 годин. Не дивлячись на запинки і непонятки, це найкраща комунікація, яку міг надати лідер держави.

Такий висновок зробив політолог і експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко в своєму Telegram-каналі.

За його словами, формат прес-марафону, дійсно, вдався. У порівнянні з "пафосними зборищами" Путіна і Порошенка - це прорив, і подібний формат варто розвивати.

Зеленський під час прес-марафону
Зеленський під час прес-марафону

Романенко запропонував Зеленському витратити ще 12,5 годин на розмови з експертами з різних областей:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це дасть йому величезну користь, оскільки його набрифують системною інформацією за ключовими спектрами і дадуть фідбек на ініціативи його команди". Юрій Романенко

Політолог відзначив помітне зростання Зеленського за час перебування на посаді президента і підкреслив, що варто і далі розвиватися:

"Капсуляція президента матиме сумні наслідки для країни". Юрій Романенко

Нагадаємо, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Як повідомляв портал Знай.uа, тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському.

Також Знай.uа писав, розведення сил на Донбасі, а саме в Золотом повинен початися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.