Добровольчі батальйони зайдуть на окуповану територію у разі відводу ЗСУ на Донбасі. Про це заявив заступник командира Української добровольчої армії Андрій Гергерт в ефірі ATR.

За його словами, через ряди добровольців вже пройшло близько 20 тисяч бійців, і вони не збираються віддавати "жодного метра української землі".

"Як головнокомандувач, президент, звичайно, може віддавати наказ про відвід, про демілітаризовану зону. А ми заявляємо: з війни не підемо! Там, де він відведе війська, ми зайдемо, заведемо тисячі людей", – пригрозив Гергерт.

Андрій Гергерт

Крім того, військовий запросив на зустріч Володимира Зеленського, додавши, що чим швидше вона відбудеться, тим швидше почнуться "переможні процеси в цій війні".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Заступник командира УДА також зазначив, що добровольці проти того, що "шепоче Путін", оскільки "все, чого він хоче, веде до розвалу нашої країни та її окупації".

Нагадаємо, Зеленський оприлюднив указ про "невідкладні заходи" щодо відновлення до 27 листопада 2019 року зламаного моста, що проходить через Сіверський Донець, а також облаштування КПВВ Станиця Луганська.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Також портал Знай.uа писав, що розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.