У Зеленського хочуть скасувати Єдиний соціальний внесок для всіх працевлаштованих людей віком до 27 років.

Таку пропозицію вніс депутат від "Слуги народу" Олексій Кучер, передає "Економічна правда".

Він також запропонував для працівників віком до 27 років встановити нульову податкову ставку на доходи фізосіб. Кучер надав пояснювальну записку, в якій говорилося, що подібний досвід вже застосовували зарубіжні країни.

Кучер Олексій
Кучер Олексій
Олексій Кучер

За словами нардепа від "Слуги народу", міжнародні експерти оцінюють таку стратегію позитивно:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"В Польщі для вирішення проблем з виїздом поляків на роботу в більш успішні країни скасували податок на дохід фізичних осіб для працівників, яким не виповнилося 26 років". Олексій Кучер

Кучер Олексій
Кучер Олексій
Олексій Кучер

Автор законопроекту переконаний, що нововведення виведе з тіні ринок зайнятості і доходів. Така ініціатива допоможе створити сприятливі умови для роботодавців, стимулює їх наймати студентів і молодих фахівців.

Нагадаємо, Володимир Зеленський завершив рекордний марафон: Мендель виступила із заявою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський п'ятий раз поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наше найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відкрито розповів про свою ідеологію, мовне питання не головне: "Це розколює людей".