У четвер, 10 жовтня, в Kyiv Food Market відбувся прес-марафон президента України. Володимир Зеленський протягом усього дня відповідав на питання журналістів.

Глава держави заявив, що у нього зараз у пріоритеті завершення війни і економічне зростання. При цьому ідеологічні питання, за його словами, є другорядними. Про це повідомляють "Вести".

"В мене проста ідеологія - закінчити війну і підняти економіку. Питання Інституту національної пам'яті - я про нього навіть не думаю. Все, що відбувається в нашій країні, те, що розколює людей, потрібно вирішувати. Навіщо ви зараз піднімаєте це питання? Через мовне питання почався конфлікт на Донбасі. В Україні немає тієї або іншої сторони. Щоб заспокоїтися - треба змінити пріоритети. У воюючій країні питання мови не є першочерговим. Всім, хто задає такі питання, - я кажу: "Ну, не сьогодні. Не час". Давайте вирішувати пріоритетні питання. Це моя відповідь. І все", - зауважив Зеленський.

Нагадаємо, що прес-марафон Володимира Зеленського встановив світовий рекорд.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розповів, коли звільнять інших українських політв'язнів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Дональд Трамп емоційно відреагував на прес-марафон Зеленського: "Завершити аферу демократів!"