В Україні доведеться розмістити додатково мільйон людей.

Таку заяву зробив український президент Володимир Зеленський у четвер, 10 жовтня під час прес-марафону, який пройшов у Kyiv Food Market. Журналісти з різних видань задавалии президенту питання, які цікавлять їх і громадськість.

Такий прогноз президент дав на випадок, якщо конфлікт на Донбасі вирішити не вдасться. За словами Зеленського, мільйон - це приблизна цифра.

Зеленський на прес-марафоні
Зеленський на прес-марафоні
Зеленський на прес-марафоні

Президент України зізнався, що така перспектива його не дуже радує і він разом з командою намагаються зробити все можливе, щоб вирішити проблему на Донбасі і повернути непідконтрольні території Україні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зеленський на прес-марафоні
Зеленський на прес-марафоні
Зеленський на прес-марафоні

Нагадаємо, що в четвер, 10 жовтня, президент України Володимир Зеленський взяв участь в прес-марафоні. Президент зізнався, що його офіс зіткнувся з проблемою кадрового голоду. Це стосується в першу чергу пошуку людей на посади губернаторів областей.

За словами Зеленського, ніхто не хоче йти працювати на такі низькі зарплати, а ті, хто готовий зайняти цю посаду, хочуть заробляти іншим шляхом, використовуючи свій чин.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський назвав головну помилку влади щодо українців на Донбасі.

Також Знай.uа писав, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік, зазначивши, що у нього буквально "немає часу жити".