Прес-секретарка президента України Юлія Мендель заявила, що прес-марафон Зеленського вже планують завершити. Зроблять це до опівночі.

Як відзначається, "командно прийнято рішення" завершувати марафон до 00:00. Про таке Мендель повідомила Зеленському та отримала "ОК". Наразі журналістів, які не встигли задати питання, просять прискоритися.

Нагадаємо, що Зеленському вдалося побити світовий рекорд під час прес-марафону. Подія почалася в 10:00. До Зеленського підсаджувалася група з 7-10 журналістів, у яких було пів години, щоб поставити главі держави всі питання, що цікавлять їх.

Відзначимо, що конференція тривала близько 12 годин, і слід зауважити, що за цей час трапилося чимало цікаво. Наприклад, один із відвідувачів виліз на стіл та просив Зеленського протидіяти гомосексуалізму в Україні. На що президент відповів, що потрібно "дати їм спокій, адже це їх право".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав, чого ще не робив на посту президента.