Військова прокуратура викликала на допит прес-секретаря президента Володимира Зеленського Юлію Мендель. Причиною називають її висловлювання про обстріли мирних жителів на сході України.

Про це повідомляє видання theБабель з посиланням на власні джерела.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Виклик пов'язаний з заявою Мендель про те, що українські військові не ведуться на провокації бойовиків і обстрілюють мирне населення на Донбасі. Вона сказала про це 7 червня в ефірі програми "Право на влада" в ефірі "1+1".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За інформацією джерела, Мендель уже намагалися допитати. Минулого тижня до неї в будівлю Адміністрації президента приходив слідчий Генеральної прокуратури Юрій Ковальчук, щоб поговорити, як зі свідком по справі.

Також повыдомляэться, що Мендель відмовилася підписати протокол допиту після розмови, оскільки він відбувався без офіційного оголошення. На це слідчий відповів, що офіційно викликає її для закінчення слідчої дії.

Крым того, на запитання журналістів сама Юлія Мендель спростувала інформацію, мовляв, нічого такого не було.

"Не знаю про порядок", — сказала вона.

Нагадаємо, Юлія Мендель повідомила про плани Зеленського щодо самміту Великої двадцятки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, стадо відомо, що насправді відбувається з рейтингом партії "Слуга народу" перед парламентськими виборами.

Також портал Знай.ua писав, що депутати узаконили процедуру імпічменту. Що може загродувати Зеленському.