В Угорщині автобус з українськими заробітчанами потрапив у моторошну ДТП. Так, мікроавтобус з пасажирами вилетів із проїжджої частини та врізався в дерево. В результаті аварії постраждали десять осіб.

Про це повідомляє прес-служба поліції округу Боршод-Абауй-Земпле.

Інцидент стався у суботу, 19 жовтня, пізно ввечері на 25-му кілометрі дороги 381, між населеними пунктами Пацин та Нодьросвад, що в східній частині Угорщини, неподалік кордону з Словаччиною

Згідно з отриманими від поліції даними, водій мікроавтобуса Mercedes у результаті перевищення швидкості не впорався з керуванням транспортним засобом. Після цього автобус злетів з дороги та врізався у дерево. Пасажирів, які отримали травми, доправили в лікарню екстреними службами в лікарню міста Мішкольц. Чотирьох з них, зокрема двох жінок, прооперовано – їх стан стабільний, але важкий.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відомо, що постраждалі українці їхали на заробітки до Чехії. Усі вони мешкають у Закарпатті.

Нагадаємо, що українцям показали апартаменти Зайцевої в колонії: особистий кур'єр, ручна вишивка і шопінг.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві переповнений тролейбус спалахнув, як свічка: пожежу гасили всією вулицею, але безрезультатно.

Також портал Знай.uа писав, батько влаштував дітям катівню у підвалі: 9 років примушував чекати кінця світу, фото.