У Нідерландах поліція знайшла родину, яка прожила дев'ять років на фермі, "очікуючи кінця світу".

58-річний чоловік та його шість дітей - віком від 16 до 25 років. Вони проживали на фермі в північній провінції Дренте.

Їх знайшли після того, як син замовив пиво в барі в сусідньому селі Райнерволд, а потім повідомив працівникам, що йому потрібна допомога, повідомляє телерадіокомпанія RTV.

"Ми знайшли шістьох людей, що живуть у невеликому просторі в будинку, який може бути замкнутий, але не був підвальним приміщенням", - заявила поліція в заяві, пізніше у вівторок.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Старший чоловік затриманий. За словами родини, він є батьком п’яти дітей, кажуть у поліції. Не ясно, чи вони були там добровільно.

Один з членів дивної родини з'явився в місцевому пабі.

"Він замовив п'ять сортів пива і випив їх. Потім я поспілкувався з ним, і він розповів, що втік і потребує допомоги... тоді ми викликали поліцію", - сказав власник бару Кріс Вестербек.

Він додав: "В нього було довге волосся, брудна борода, носив старий одяг і виглядав розгубленим. Він сказав, що ніколи не ходив до школи і не був у перукаря дев'ять років".

Ферма

Власник бару Кріс Вестербек розповів, як чоловік зайшов, замовив п’ять пив і випив їх.

"Тоді я поспілкувався з ним, і він виявив, що він втік і потребує допомоги ... ми викликали поліцію", - сказав він.

Сусід розповів голландським ЗМІ, що на фермі він бачив лише одного чоловіка, дітей немає, і на місцях були тварини, такі як гуси та собака. Місцевий листоноша заявив, що ніколи туди не доставляв листа.

Нагадаємо, катівня для дітей: вихованець дитячого притулку поділився страшними спогадами.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з дитячих притулків Одеси 16-річний підліток ґвалтував і бив дітей протягом декількох місяців.

Також Знай.ua писав, столичному дитсадку LeapKids приховують факти знущань над дітьми і відмовляються повертати гроші батькам.