В Азовське море через Керченську протоку увійшли ракетні кораблі Росії. Катери "Углич" і "Великий Устюг" знаходилися в Середземному морі, але були перекинуті на Азовське напрямок.

"Углич" і "Великий Устюг" Каспійської флотилії виконували завдання в Середземному морі, повідомляє Міністерство оборони Росії.

В Азовське море увійшли ракетні кораблі Росії

Повідомляється, що два російських малих ракетних катера пройшли через Керченську протоку і увійшли в акваторію Азовського моря. А зараз російські кораблі повертаються в пункт постійного базування на Каспії. Їх екіпажі виконували завдання в складі постійного з'єднання Військово-морського флоту РФ в Середземному морі.

Катер "Великий Устюг" у Середземне море вийшов вдруге. Перший його вихід у цьому напрямку відбувся з червня по жовтень 2018 року. Екіпаж "Углича" виконував завдання у даній морській зоні вперше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

в Азовське море увійшли ракетні кораблі Росії

У російському оборонному відомстві нагадали про затримання корабля "Углич" був в окупованому Севастополі. Туди він доставляв головну ікону Військово-морського флоту Росії "Святий апостол Андрій Первозванний", яка перебувала в сирійському порту Тартус.

Варто зауважити, що вже давно повідомляється про постійне нарощення росіянами своїх бойових сил в Азовському і Чорноморському регіонах, що становить потенційну загрозу для України і Заходу.

В Азовське море увійшли ракетні кораблі Росії

В Азовське море увійшли ракетні кораблі Росії

Нагадаємо, раніше Росія раптово відкрила вогонь з потужної зброї у Середземномор'ї

Як повідомляв портал "Знай.ua", ракетний есмінець зайшов у Чорне море

Також "Знай.ua" писав, що Одеський морський порт шукає керівника