Фрегат ВМФ Росії "Адмірал Макаров" провів навчальні стрільби ракетами "Калібр". Він відкрив вогонь у Східному Середземномор'ї.

Про це повідомив командир корабля капітан другого рангу Антон Купрін, пишуть місцеві ЗМІ.

"Все озброєння корабля перевірено в бою в попередніх двох роках, безпосередньо виконані стрільби "Калібрами", виконані стрільби й зенітними комплексами. Кораблі такого ж проекту вже неодноразово виконували завдання в Середземному морі, і нині це, мабуть, найсучасніша зброя Росії", – сказав Купрін журналістам.

Командир фрегата додав, що шляхом до Тартусу "Адмірал Макаров" також здійснив дипломатичну місію. До кінця року фрегат буде знаходитися в далекому поході в складі Середземноморської ескадри.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Адмірал Макаров" – третій фрегат проекту 11356, що стоїть на озброєнні Чорноморського флоту Росії. Фрегати проекту 11356 мають водотоннажність близько чотирьох тисяч тонн і здатні розвивати швидкість до 30 вузлів. Вони озброєні, зокрема, ракетним комплексом "Калібр", зенітним ракетним комплексом "Штиль-1" і ракетно-артилерійським комплексом "Палаш", артилерією, торпедними апаратами і реактивною бомбометною установкою.

Нагадаємо, що Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донбасі: "Президент не може".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській запрацював тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.