На Донбасі в зоні проведення ООС через підступні обстріли позицій українських захисників донецькими бойовиками було зафіксовано ескалацію конфлікту.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру штабу ООС в соціальній мережі Facebook, пише портал "Політека".

ЗСУ
ЗСУ

За інформацією українських військових, бандитські формування "ЛДНР" близько 30 разів відкривали вогонь по позиціях військових ЗСУ, використовуючи цілий арсенал забороненого озброєння. За словами українських захисників, ворог обстрілював наших бійців з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Крім цього, бойовики тричі здійснили обстріл з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї в районі Золотого, де за кілька днів має відбутися розведення сил.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський дав точний прогноз майбутнього Порошенка і Зеленського: "Я в цьому сенсі песиміст".

Як повідомляв Знай.uа особливий статус Донбасу: Арахамія зі "Слуги народу" пояснив, що буде з "формулою Штайнмайера".

Знай.uа писав, формула Зеленського: у "Слуги народу” озвучили "червоні лінії" для президента.