На Донбасі в районі Водяного українським військовослужбовцям вдалося знищити техніку бойовиків. Про це повідомив офіцер Збройних сил України Дмитро "Мюллер" на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він опублікував відео, на якому відображений момент знищення ворожої техніки українськими військовослужбовцями.

"Нещодавно, в районі н. п. Водяне одне з підрозділів ЗСУ провела блискучу тактичну операцію з виявлення ворожої артилерійської групи противника. В ході скоординованої роботи було знищено 1 САУ 2С1 "Гвоздика", пошкоджено кілька одиниць бойової техніки і не найрозумніших "організмів". Результат: "Караван-300" йде на Схід, залишивши за собою купи вигорілого металобрухту….", – написав він.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Під час спецоперації ВСУ виявили сховище підбитої техніки бойовиків. На кадрах відео видно, як відбувалися точні блискавичні удари по стратегічно важливої техніці бойовиків.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі сили ООС під селищем Карлівка (Донецька область) вступили в бій з путінськими боевиками. Відомо, що українські захисники втратили одного бійця, а ось втрати з боку "ДНР" складають близько 25 осіб.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook командира добровольчого батальйону теробороны Донецької області "Донбас" Насіння Семенченко.

Нагадаємо, на Донбасі атакували колону з новим губернатором Кириленко.

Як повідомляв Знай. ua, военно-морські сили України висуваються на Керченську протоку.

Також Знай. ua писав, що українські герої пішли напролом, армія Путіна ганебно тікає з наших земель.