Вітчим Олени Зайцевої зажадав зняти арешт з автомобіля Lexus, на якому засуджена була в момент кривавої ДТП.

У вівторок, 22 жовтня, Київський районний суд задовольнив прохання Василя Зайцева про зняття арешту автомобіля Lexus, на якому Олена Зайцева скоїла резонансну аварію. Про це повідомляє видання KHARKIV Today з посиланням на адвоката потерпілих Дмитра Марцоня.

Зазначається, що Марцонь виступав проти задоволення клопотання. Він розповів, що підстави для цього були. На його думку, вони спеціально проігнорували вимоги закону, щоб не піднімати резонанс.

Щодо слідства відкрито нове кримінальне провадження в ДБР. І цей автомобіль може бути додатковим доказом.

Адвокат вважає, що слідчі ГБР все-таки можуть накласти на автомобіль повторний арешт. Він також підкреслив що кошти від продажу розбитого люксового автомобіля можуть піти на виплату компенсації постраждалим, які в даний час не отримали нічого.

Нагадаємо, Харківський апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції, згідно з яким обвинувачених у смертельній ДТП Олену Зайцеву та Геннадія Дронова засудили до 10 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат Олени Зайцевої повідомила про те, що її підзахисна хвора та потребує лікування

Також Знай.ua писав, адвокат потерпілих у справі Зайцевої звернулась до Зеленського з проханням забезпечити справедливе правосуддя.