Далеко не всі водії добросовісно дотримуються ПДР та поважають інших учасників дорожнього руху. Дехто дозволяє собі кричущі порушення та недопустиму поведінку на дорозі.

Багато порушень стосуються проїзду на червоний сигнал світлофора, для деяких водіїв він не означає абсолютно нічого. Чергова добірка "Мелітополь без правил" була опублікована на каналі AutoCAM MLT. Склалось враження, що в Мелітополі водії встановили для себе свої правила.

Повідомляється, що така ситуація у місті склалася перш за все через безкарність.

Згідно статистичних даних, найбільше аварій стається через водіння у нетверезому стані. На другому місці – нехтування пасками безпеки, більше половини українських водіїв не завдають собі клопоту скористатися ними. Також почастішали випадки кермування автомобілем із телефоном у руках.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Порушення ПДР

Українці масово ставлять своє життя під ризик недотриманням законів та елементарних правил безпеки. Як їздять в Мелітополі, показали на відео.

Нагадаємо, раніше уряд Зеленського прийняв важливе для водіїв рішення

Як повідомляв портал "Знай.ua", назвали причини частих ДТП на дорогах України

Також "Знай.ua" писав, що за перевищення швидкості водіїв позбавлятимуть прав