На ринок України заморський оператор мобільного зв'язку «Лайкамобайл» зайшов 2 роки тому. Але досі невідомий багатьом пересічним громадянам. Більшість жителів країни про нього взагалі нічого не чули. Дізнайтеся, які тарифні пакети Lycamobile, яка їхня ціна та USSD команди.

«Лайкамобайл»: загальні відомості

У Європі споживачам уже давно відомо про «Лайкамобайл». Як не сумно, але Україна плентається практично у самому хвості сучасного технологічного прогресу. Поки користувачі бездротового віртуального інтернету багатьох країн світу повноцінно користуються 4G і 5G технологіями, у нас в Україні цей процес тільки поступово впроваджується.

Щоб не бути в хвості сучасного технологічного мобільного потяга, що виїжджає у далечінь, давайте більш детально розглянемо тарифні пакети Lycamobile та його USSD команди. Дізнайтеся, які перспективи відкриває цей віртуальний оператор для України в найближчому майбутньому? І чому його прийнято вважати віртуальним?

Про те, що закордонний оператор мобільного зв'язку Lycamobile зайшов до Ukraine ще 2 роки тому, більшість пересічних громадян чують вперше. Свої фірмові пропозиції «Лайкамобайл» запропонував українцем вперше 24 липня 2017 року. Саме тоді цей віртуальний оператор зайшов на мобільний ринок України зі своїми пропозиціями.

Давайте подивимося та оцінимо, наскільки вони привабливі. Наскільки ефективно працюють на тлі «Лайки» мобільні оператори зв'язку «Водафон», «Київстар», «Лайфселл» (в минулому - «ТриМоб»)? Чи варто переходити на «Лайкамобайл»? Думаємо, нашим користувачам будуть цікаві не тільки мобільні дзвінки, але й тарифи на інтернет.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«Лайкамобайл»: віртуальний постачальник послуг

Lycamobile - віртуальний зв'язок, тому що своєї мобільної мережі в Україні у постачальника мобільних послуг немає. Зарубіжний оператор не ставить у нас свої вишки і не витрачає кошти на розвиток мобільної інфраструктури. «Яким же тоді чином він надає свої послуги? І які віртуальні можливості пропонує? »- запитаєте ви.

Відповідь проста: свої послуги закордонний «гість» пропонує через прокат мобільної мережі приватної української телекомунікаційної компанії ПАТ «Укртелеком» Lifecell (у минулому - «ТриМоб»).

Стандартні тарифи Lycamobile за предоплатою

Як відомо, відгуки українських споживачів щодо мобільного оператора Lifecell найрізноманітніші: як позитивні, так і негативні. Тут варто зазначити, що «Лайфселл» використовує у якості національного роумінгу покриття «Водафон».

Тобто фактичними партнерами Lycamobile в Україні стали Lifecell і Vodafone. Віртуальний оператор просто обрав того, у кого є мережна мобільна інфраструктура. І зайшов на мобільний ринок України.

Але прогрес не стоїть на місці. І, можливо, все буде змінюватися. А поки варто дізнатися, наскільки дешеві дзвінки обіцяє «Лайкамобайл» по всьому світові. Це запитання особливо цікавить тих українців, які їздять на заробітки або у яких родичі перебувають за кордоном.

Для мобільного телефону послуги «Лайкамобайл» доступні на 5 континентах, у 24 країнах світу. Оператор обіцяє покупцям безлімітні безкоштовні дзвінки на номери «Лайкамобайл» у інші країни. По всьому світові цей віртуальний оператор обслуговує мобільні телефони понад 15 млн. абонентів.

Який же тарифний план варто обрати для Польщі, Чехії, Росії і т.д.? Головне запитання, що цікавить багатьох людей України: як подзвонити в інші країни недорого? Що платно, що безкоштовно? Які ж тарифні плани пропонує оператор у 2019 році?

«Лайкамобайл»: тарифні плани, ціна

Ось які країни обслуговує «Лайкамобайл»: Україна, Італія, Іспанія, Румунія, Данія, Швеція, Ірландія, Австралія, Португалія, Німеччина, Росія, США, Франція, Македонія, Австрія, Великобританія, Гонконг, Бельгія, Швейцарія, Нідерланди, ПАР, Польща, Норвегія, Туніс. У цих країнах є офіси мобільного оператора.

У 2017 році у зарубіжного оператора, який тільки зайшов на мобільний ринок нашої країни, було 2 тарифних плани. Його щомісячна абонентська плата становила тоді 130 грн. і 200 грн.

Через буквально 7 місяців, у лютому 2018 року, віртуальний постачальник послуг вирішив залучити українського покупця новими тарифними планами. Оператор розгорнув більш масштабну рекламну кампанію. І пообіцяв потенційним клієнтам можливість користуватися мобільним доступом мережі інтернет 3G не тільки у таких великих містах, як Київ, Дніпро, Харків і т.д., але й у невеликих селищах, і навіть на дачі або в дорозі.

Давайте згадаємо 2018 рік, коли закордонний віртуальний постачальник оновив свої тарифи. Ціна на стартовий пакет на 30 днів тоді була зменшена. А обсяг інтернету та безкоштовні хвилини збільшені.

У 2019 році «Лайкамобайл» пропонує українцям здійснювати дешеві національні та міжнародні дзвінки. Розмір мінімального поповнення становить 25 грн.

Міжнародні тарифи Lycamobile

Стандартний тариф за передоплатою всередині країни:

• Ціна на дзвінки на стаціонарні номери - 0.30 коп./хв.

• Українські мобільні номери Lycamobile - 0.10 коп./хв.

• Українські мобільні номери інших операторів - 0.30 коп./хв.

• Українські смс-повідомлення Lycamobile - 0.30 коп./смс.

• Українські смс-повідомлення на номери інших операторів - 0.30 коп./смс.

• Інтернет - 0.20 коп./Mb.

Стандартний тариф за передоплатою всередині кожної країни різний. Для того, щоб дізнатися ціни на польський, російський і т.д. роумінг, досить зайти на офіційний сайт оператора.

Ви можете дізнатися тарифи «Лайкамобайл» у Польщі та інших країнах самостійно онлайн або, звернувшись до центрів оператора. Логотип «Роумінг Європейського Союзу» показує зв'язок із інтернетом та дзвінками, які можна використовувати у 32-х країнах. Усі вони перераховані на офіційному сайті оператора.

«Лайкамобайл»: пакети - ціна

Щоб знайти свій, найбільш вигідний пакет, пропонуємо їхні характеристики та ціни. На момент виходу статті Lycamobile пропонував 3 національних пакета «Все в одному»:

  • «Все в одному XS» за ціною 30 грн. замість 40 грн. На 30 днів надається наступний пакет послуг: 60 хв. на дзвінок інших операторів, 30 смс-повідомлень на інші мережі, 4 Гб мобільного інтернету, необмежені дзвінки всередині мережі в Україні.
  • «Все в одному S» за ціною 50 грн. замість 80 грн. На 30 днів надається наступний пакет послуг: 650 хв. на дзвінки інших операторів, 30 хв. - на дзвінок за кордон на інших операторів, 50 смс-повідомлень на інші мережі, 8 Гб мобільного інтернету, необмежені дзвінки всередині мережі в Україні.
  • «Все в одному M» за ціною 80 грн. замість 125 грн. На 30 днів надається наступний пакет послуг: 800 хв. на дзвінок інших операторів, 40 хв. - на дзвінки за кордон на інших операторів, 100 смс-повідомлень на інші мережі, 12 Гб мобільного інету, необмежені дзвінки всередині мережі в Україні.

Міжнародні Lycamobile пакети наступні:

  • «Globe S» за ціною 25 грн. На 30 днів до пакету послуг входять: необмежені дзвінки всередині мережі оператора в Україні, 100 хв. дзвінків за кордон на інших операторів, необмежені дзвінки за кордон всередині мережі Lycamobile, необмежені додаткові хвилини для країн оператора.
  • «Globe M» за ціною 50 грн. На 30 днів до пакету послуг входять: необмежені дзвінки всередині мережі оператора в Україні, 250 хв. дзвінків за кордон на інших операторів, необмежені дзвінки за кордон всередині мережі Lycamobile, необмежені дзвінки за кордон в мережі оператора.
  • «Globe M Plus» по ціні 50 грн. На 30 днів до пакету послуг входять: необмежені дзвінки всередині мережі оператора в Україні, 150 хв. дзвінків за кордон на інших операторів, необмежені смс-повідомлення у мережі оператора в Україні, 1 Гб мобільного інтернету.
  • «International S» за ціною 25 грн. На 30 днів до пакету послуг входять: необмежені дзвінки всередині мережі оператора в Україні, 35 хв. дзвінків за кордон на інших операторів, необмежені смс-повідомлення в мережі оператора в Україні, необмежені дзвінки за кордон всередині мережі Lycamobile.

Міжнародні Lycamobile пакети

Інтернет-пакети закордонного оператора:

• Пакет «S» - ціна 20 грн. на 30 днів, 1 Гб мобільного інтернету.

• Пакет «M» - ціна 50 грн. на 30 днів, 3 Гб мобільного інтернету.

Інтернет-пакети Lycamobile

Роумінг включає 4 пакети: EU Data Pass S, EU Data Pass M, EU Data Pass L, EU Pass Mini. Із цінами та деталями підключення можна познайомитися на офіційному сайті оператора.

Періодично оператор оновлює свої продукти. І пропонує нові пакети та акції. Щоб не пропустити вигідні пропозиції, досить заходити на веб-портал віртуального постачальника послуг. Зарубіжний мобільний оператор робить акцент на доступності тарифів, нібито дешевше нікуди...

«Лайкамобайл»: безкоштовна сімка, поповнення рахунку

Перш ніж зареєструватися та активувати послуги Lycamobile, варто купити картку й поповнити рахунок на суму абонентської плати будь-якого тарифного пакету. Поповнення рахунку онлайн сьогодні легко здійснити за допомогою Easypay, Еlectrum, Рortmone, Рrivat24 або Сity24.

До речі, оператор, як і раніше, пропонує замовити сім карту безкоштовно. Для цього досить зайти на сайт, подивитися у правий верхній кут. І обрати зелене вікно, у якому зазначено: «замов безкоштовну сім».

Для отримання безкоштовної карти потрібно обрати кількість, додати пакет, вказати суму. Карту буде доставлено безкоштовно. Для здійснення заявки, необхідно також натиснути на вікно «Я прочитав і прийняв правила та умови Lycamobile2019».

«Лайкамобайл», як і інші оператори, пропонує безкоштовне спілкування у вайбері, телеграмі. Перевірити якість надання послуг закордонного оператора можна, ставши покупцем його послуг. Розцінки оператора, звичайно ж, досить привабливі. Але чи варто міняти оператора?

Замовити безкоштовну сім-карту Lycamobile

«Лайкамобайл»: USSD команди оператора

Врахуйте, що баланс безкоштовної сім-карти порожній. І для здійснення першого дзвінка у мережі потрібно поповнити рахунок. Для його перевірки варто натиснути комбінацію *111# або здійснити дзвінок на номер 1111.

Щоб голосова пошта була відключена, необхідно набрати *185#. Для з'ясування свого номера, натиснути 97# або *132#. Кількість інет-трафіку можна дізнатися за допомогою натискання комбінації *137#.

Ціна дзвінка у інші країни стане відомою за допомогою вибору *136*. Але вам необхідно знати ще й коди. Адже необхідно ввести номер мобільного телефону, на який ви будете дзвонити та код країни, після чого натиснути на решітку.

У особистому кабінеті можна подивитися історію дзвінків і здійснених поповнень. Після чого приховати опцію. Для існуючих абонентів необхідно набрати *139*1001# і слідувати зазначеним інструкціям на екрані.

Як варіант - відправити безкоштовне смс-повідомлення із текстом «1001» на номер 3535. По допомогу можна також звертатися у центри Lycamobile. До речі, на OLX можна зустріти платний стартовий пакет оператора, який абсолютно безкоштовний разом із доставкою додому - хоч, 2, 3 або 4. Тож стережіться аферистів!

Відгуки споживачів «Лайкамобайл» свідчать про те, що користуватися послугами цього оператора вигідно тим, хто знаходиться за кордоном або у кого там є родичі. Ви можете придбати безкоштовну сімку і спробувати для себе пакет послуг в Україні як тимчасовий. А потім уже приймати рішення, чи вигідно обирати цього оператора.

Юридична адреса реєстрації Lycamobile в Україні: 01030, Київ, вул. Богдана Хмельницького, 51-Б, к. 32.

Фото

На OLX можна зустріти платний стартовий пакет «Лайкамобайл»

Особистий кабінет Lycamobile

Отримання безкоштовної карти Lycamobile

Відео