До кінця поточного тижня в Україні обіцяють теплу і суху погоду, істотних змін температури не передбачається. Про це йдеться в повідомленні синоптиків Укргідрометцентру.

Погода в Україні 25 жовтня

У п'ятницю, 25 жовтня, в країні буде хмарно з проясненнями, є ймовірність туману. Температура в центральній частині України буде коливатися від +16 до +18 тепла, а вночі опуститься до +7 градусів.

На заході прогнозується від +16 до +20 тепла. У Львівській та Закарпатській областях буде тепліше - до +23 градусів. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +7 +9 градусів.

На півдні і сході країни вигляне сонечко, температура від +16 до +19, вдень від +6 до +8 вночі. На півночі найпрохолодніше буде в Сумській області - від +14 до +17 вдень і до +5 градусів вночі.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Погода в Україні 26 жовтня

У суботу, 26 жовтня, на території країні не очікується особливих змін. У Львівській та Закарпатській областях стовпчики термометрів опустяться вдень з +23 у п'ятницю до +20 тепла в суботу.

Погода в Україні 27 жовтня

У неділю, 27 жовтня, в Україні відчутно похолоднішає в нічний час, можливі тумани і хмарна погода. У Чернівецькій області буде тепліше, ніж в інших регіонах країни - до +21 градуса вдень.

Нагадаємо, що київський повітря наповнене небезпечними речовинами. Про це розповіли у Центральній геофізичній лабораторії України ім. Срєзневського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кабмін збільшив кількість вихідних на Різдво: скільки відпочиватимуть українці.

Також портал Знай.uа писав, як боротися з осінньою хандрою.