У четвер, 24 жовтня, Київпастранс та Укрзалізниця влаштували словестно перепалку в соціальній мережі Facebook.

Стало відомо, що одна електричка з ранку в Києві не змогла виїхати на маршрут, так як вандали вкрали з неї дроти і обладнання.

Київпастранс звинуватив Укрзалізницю в тому, що охорона компанії не вберегла майно столичного підприємства.

"На жаль, ні сплагиаченный металобрухт (або як його там - зализомен, також вкрадений образ Роберта Дауні зі знаменитого фільму Залізна людина), ні представники воєнізованої охорони Укрзалізниці, з якою ми маємо договірні відносини на охорону електропоїздів, не впоралися зі своїм головним обов'язком і не вберегли електрички від чергових випадків вандалізму і не змогли затримати вандалів. Ймовірно, вони здатні показово лише "душити" природу", - повідомили в Київпастрансі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Укрзалізниця вирішила відповісти і в компанії заявили, що насправді це зробили саме працівники Київпастрансу.

"Київпастранс, визнайте вже, що електричка - не ваше! І всі спроби перекласти відповідальність на інших не зроблять краще. У вас нічого не крали вночі на технічній станції Борщагівка. Розкрадання междувагонного обладнання електропоїздів, що курсують по маршруту міської електрички, було зафіксовано на станції Дарниця. Про це воєнізована охорона Укрзалізниці повідомила правоохоронцям", - повідомили в Укрзалізниці.

Нагадаємо, Укрзалізниця дасть зелене світло приватним перевізникам.

Як повідомляв Знай. ua, Укрзалізниця терміново звернулася до пасажирів

Також Знай. ua писав, що за який період до відправлення можна повернути.