Леонід Горбань, метеоролог, повідомив, що незабаром Україну накриє справжня зима, і вдарять сильні морози. За словами синоптика, похолодання почнеться в кінці жовтня, після нього протягом тижня буде тепло. А потім знову почнуться заморозки.

Як повідомляє Горбань, 24 і 25 жовтня буде хвиля нових похолодань. Вдень повітря прогріється до +7...+10 градусів, а вночі стовпчики термометрів опустяться до +2...+3 градусів.

До кінця жовтня температура буде знижуватися. На початку листопада, за словами синоптика, українці можуть чекати кілька теплих деньків до +14 градусів, однак після 10 числа термометри покажуть максимум +9.

У період з 12 по 22 листопада в Україні вдарять морози до -2...-4 градусів, 17-18 листопада може похолодати до -9...-11 градусів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

23 листопада синоптик прогнозує потепління, яке протримається до кінця місяця. А ось з 12 грудня можна чекати початку зими. З 12 грудня і до кінця місяця будуть морози у межах -4...-12 градусів, 24-25 грудня температура може впасти до -13...-15 градусів.

Як вважає Горбань, січень і лютий будуть дуже холодними, температура може впасти до -20 градусів.

"Сніг буде йти постійно. Великих періодів відлиги не спостерігається. Практично вся зима буде дуже сніжна", - повідомив метеоролог.

Нагадаємо, раніше Дніпро перетворюється на Венецію, потоки води збивають городян з ніг: як протистояти розлюченої стихії.

Також Знай.uа писав, що смогу не варто боятися? Отруйний туман забрав тисячі життів, показовий приклад для України.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що погода на 25 жовтня: антициклони поборються з циклонами.