Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Відповідає на всі питання": у Зеленського запустили "земельний" сайт

Відтепер всю необхідну інформацію, яка цікавить українців щодо земельної реформи, можна знайти на відповідному сайті, який днями запрацював в Україні. Про це йдеться на сайті Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Київ смог
Київ смог

"Ми вимремо": кияни самостійно вимірювали забрудненість повітря, цифри лякають

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як відомо, днями прем'єр-міністр України Олександр Гончарук заявив, що в столиці України все у нормі з повітрям, і воно не забруднене. Однак, жителі Києва в таке не вірять, і стверджують, що все навпаки — повітря брудне. Отже, один з киян не витримав і придбав газоаналізатор, яким і вимірюється забрудненість повітря. І слід зауважити, що цифри вражають.

ЦВК
ЦВК

Новообраний голова ЦВК зробив гучну заяву про вибори на Донбасі: "Треба прийняти"

В найближчому майбутньому вибори на окупованому Донбасі не передбачаються, тому що є ряд певних проблем, які унеможливлюють цей процес. Про це розповів новий голова Центральної виборчої комісії Олег Діденко.

Субсидія
Субсидія

Готуються нові зачистки, мільйони українців можуть влетіти в копієчку: що відбувається

В Україні готують нові зачистки субсидіантів. Оформити компенсацію по комуналці стане складніше. Плюс – приблизно на третину уріжуть суми субсидій. Такі нововведення прописано у прийнятій днями урядовій постанові №878. Цікаво, що Мінсоцполітики представило новий документ від Кабміну як чергове "спрощення" для одержувачів субсидій.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Кличко збирається тікати з України: "Мер Києва вагається між Німеччиною і США"

Мер Києва Віталій Кличко збирається покинути Україну і вже вибирає країну, до якої переїде. Зараз Кличко роздумує над двома варіантами — Сполученими Штатами і Німеччиною. Про це написав на своїй сторінці в Facebook український олігарх-мільярдер, нафтогазовий трейдер і екснардеп Верховної Ради VII і VIII скликань Олександо Онищенко.