Смог у Києві став такою ж непохитною традицією, як і осіння фотографія з листям, октоберфест і Хелловін.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook Ольга Русанова.

Вона розповіла, як на неї впливає осінній смог і як з цією проблемою впоратися.

"Кілька днів просто задихаюся вранці, в горлі дере, дихати важко, настрою немає". Ольга Русанова

Київ смог
Київ смог

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Русанова зазначила, що в цей період вона намагається тримати вікна квартири закритими, п'є сорбенти і збільшує водний режим на півлітра.

За словами дівчини, в цей період з Києва виїжджають лише депутати, які запевняють жителів столиці, що показники в межах норми. В цей же час, датчики якості повітря зашкалюють до 150, хоча нормальний показник - 50.

Смог у Києві
Смог у Києві
Зміг у Києві

Русанова запропонувала засадити торф'яники канабісом:

"До нас же народ повалить, буде крутіше октоберфесту, бюджет наповнимо і зробимо "зелений завод" по утилізації сміття і осіннього листя, машини закупимо які вранці асфальт миють, відремонтуємо дороги і на вулиці з'явиться більше щасливих облич". Ольга Русанова

СМОГ ОСЕНЬЮ В КИЕВЕ стал такой же традицей как и осенняя фотография🍁 с листьями, октоберфест и Хеллоуин. ⠀ С одним...

Geplaatst door Ольга Русанова op Zaterdag 19 oktober 2019

Нагадаємо, що днями прем'єр-міністр України Олександр Гончарук заявив, що в столиці України все гаразд з повітрям, і воно не забруднене. Однак, жителі Києва в таке не вірять, і стверджують, що все навпаки - повітря брудне.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві похолодало, а це означає, що сезон грипу – не за горами. Всіх, кому не байдуже їхнє здоров'я і здоров'я їхніх дітей, запрошують зробити щеплення.

Також Знай.uа писав, що Кияни задихаються в отруйному смогу, до Кличка є питання: "Віталя, ти начебто мер?"