У неділю, 27 жовтня, в Україні очікується туманна погода без опадів. Температура повітря залишиться на рівні +13...+18 градусів майже на всій території країни, на Заході підніметься до +22 градусів. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на Facebook.

На думку синоптика, неділя стане одним з останніх днів теплої осені, а з наступних вихідних Україну накриють морози і сніг. З 28 жовтня температура почне повільно падати.

У неділю у Києві буде туманно, але дощів не очікується. Стовпчики термометрів будуть триматися на рівні +15 градусів.

Вихідними, 26-27 жовтня, в Україні синоптична ситуація не зміниться. Дощів не буде, тумани будуть і багато, температура...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 25 oktober 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За інформацією Укргідромедцентру, на всій території країни очікується тепла, хмарна погода. На сході і в центрі України температура підніметься до +14...+17, на заході очікуються більш комфортні +19...+21.

Нагадаємо, у Зеленського запустили "земельний" сайт.

Як повідомляв портал Знай.ua, Скалецька показала велику перемогу Моз.

Також портал Знай.ua писав, Чорнобиль поринув у безпросвітний отруйний туман, моторошні кадри.