У Харківській області виявили старовинну скриню від всесвітньо відомого модного дому Louis Vuitton. Скриня була у господарстві літнього подружжя, що мешкає у селі Мохнач. Її використовували для зберігання кукурудзи.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу СТБ.

За словами власників раритету, українських пенсіонерів, валіза збереглася з часів Другої світової війни й дісталася їм від родичів. Протягом часу вона втратила свій вигляд, скриню погризли миші.

"Кажу, давай, кукурудзу зберігатиму в ній. Мати мого троюрідного брата десь була і привезла її сюди, у Харків", – розповів власник скрині Олександр.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Давню скриню викупили творці приватного музею етнографії, розташованого в селі Артюхівка. За висновком експертів, скриню виготовили 1880 року, про що свідчить її серійний номер. Зараз раритет зберігається у сусідньому селі.

Головна редакторка журналу L'Officiel Ukraine Уляна Бойко зазначила, що ціна на скриню може коливатися від $200 до $500, а може доходити й до $1 млн. Louis Vuitton – французький дім моди, який спеціалізується на виробництві валіз і сумок, одягу, парфумерії та аксесуарів класу "люкс". Модний дім заснували в 1854 році.

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал "Знай.uа", літак з Італії не долетів до Харкова: що відбувається.

Також "Знай.uа" писав, що президент МАУ повідомив українцям печальні новини, вперше за 27 років: "Не хочу повторювати".