У Києві не підвищать тарифи на опалення та гарчу воду протягом поточного опалювального сезону. Про таке заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

За його словами, міська влада буде розширювати програми, які передбачають енергоефективність для житлових будинків. Відтак, це допоможе зменшити вартість послуг КП "Київтеплоенерго".

"Наша мета - стримувати вартість за допомогою підвищення енергоефективності, як на рівні окремих житлових будинків, так і на рівні всього теплоенергетичного комплексу міста. Наприклад, тільки шляхом організаційних заходів ми за пів року зменшили тепловтрати на мережах на 2%", - заявив Пантелєєв.

Петро Пантелєєв

Також він додав, що це не сталий показник, і вже скоро можна буде ще більше зменшити тепловитрати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Безперечно, це показник значно зросте після завершення ремонтної кампанії. Адже з травня ми вже замінили 100 км мереж. У роботі ще 30 км. Це, безумовно, позитивно позначиться на економіці теплопостачальної компанії "Київтеплоенерго", - підкреслив Пантелєєв.

Нагадаємо, в ПФУ розповіли про жорстку вимогу до деяких пенсіонерів.

Як повідомляв Знай.uа страховий стаж в розстрочку: українці зможуть купувати роки "роботи", щоб отримати пенсію.

Знай.uа писав, українцям підготували зарплатний сюрприз: встигни все до 27 років.