У Росії знайшли чоловіка, який надзвичайно схожий на президента України Володимира Зеленського. Виявилося, що двійника українського гаранта звати Умід й він родом з Узбекистану, але працює в Москві маляром.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Дізнався про те, що схожий на нього (Володимира Зеленського - ред.) після того, як він став президентом", - розповів двійник президента.

Він став відомим після того, як його сфотографували у метро. Користувачі мережі зазначили, що фото, ймовірно, зроблені в метро Москви, бо схема, яку видно на стіні всередині вагона, нагадує московську підземку.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Сам Умід на прохання розповісти, яке б запитання він поставив би справжньому Володимиру Зеленському під час зустрічі, відповів лаконічно: "Чому ви на мене схожі?".

Також чоловік зізнався, що його часто запрошують на корпоративи, аби зобразити українського президента.

Нагадаємо, Зеленський обрав новим представником президента в Криму екскандидата "Голосу" Вакарчука.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков, Гончарук та інші "слуги народу" стали супергероями: кадри, варті коміксів.

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".