Стало відомо, що з відомих українських політичних діячів зробили героїв з коміксів за допомогою фільтра під назвою Bubble Face.

Таким чином, Факти ICTV показали, як би виглядали політики в коміксах. На фото можна побачити прем'єра Олексія Гончарука, міністра Уряду Дмитра Дубілета, голови ВРУ Дмитра Разумкова, главу президентської фракції Давида Арахаміа і главу МВС Арсена Авакова.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Нагадаємо, що депутат від "Слуги народу", якому пропонували хабар у Верховній Раді за провал голосування за законопроект про ліквідацію фірм-прокладок, вже дав свідчення правоохоронним органам.

Як повідомляв портал Знай.ua, щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування у 38% закладів - це 626 отруєнь. Це означає, що кожен день половина дітей в українських школах знаходяться в небезпеці.

Також портал Знай.ua писав, що Україна і надалі залишається незадоволена тим, що делегація Росії повернулася до Парламентської асамблеї Ради Європи. Правда, готова до діалогу щодо повноважень української делегації. Про таке розповів голова Верховної ради України Дмитро Разумков.