26 жовтня, в Новомосковську, Дніпропетровська область, чоловік випав з "швидкої допомоги" прямо на ходу посеред дороги.

Відео жахливої події зняв водій авто, який їхав позаду "скорої". Він зміг вчасно зупинитися і не зачепити потерпілого. Відео з інцидентом він опублікував у Facebook на сторінці спільноти "Просто Дніпропетровськ".

Деякі користувачі мережі були шоковані побаченим і звинуватили фельдшерів і водія "швидкої" в халатності. Деякі вважали, що потерпілий був п'яний і працівники "швидкої" не винні в події.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

За словами очевидців, пацієнт був дійсно в нетверезому стані. Він намагався чинити опір госпіталізації та робив спроби викинутися зі "швидкої". Медики намагалися його зупинити, але це було безрезультатно.

У підсумку, після падіння чоловік отримав забій голови, але продовжував намагатися втекти. Довозили його до лікарні у супроводі поліцейських.

Нагадаємо, раніше "Народжуй, де хочеш": на Запоріжжі лікарі викинули вагітну жінку з пологового будинку.

Також Знай.uа писав, що небезпечна епідемія масово вкладає на лікарняні ліжка молодь: медики б'ють на сполох, такого ще не було.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Вінницею моторошно загинув водій КамАЗа, - пішов на дно разом з "залізним конем".