Телекомунікаційна система Тріолан, почала свою активну дію в 2008 році. З того часу клієнти знають цю компанію як надійного провайдера, який надає широкий спектр послуг при цьому провайдер відносно доступний для різних категорій населення. Компанія надає послуги інтернету, кабельного телебачення, IP-телефонію, а також домофони і послуги відеоспостереження. Як бачимо спектр послуг, які надаються досить широкий, а значить задовольнить потреби навіть найвибагливішого користувача. У цьому матеріалі ми детально розповімо про те, як можна оплатити послуги кабельного телебачення від компанії Тріолан.

Трохи про компанію Triolan

Багатофункціональна компанія triolan в своїх ціннісних пріоритетах ставить роботу заради досягнення комфорту своїх клієнтів на першорядний план. Щоб досягти потрібного результату, компанія готова надавати кваліфіковану допомогу в будь-який час дня і ночі. Консультаційна допомога надається як для підключення нових абонентів, так і для обслуговування вже існуючих. Сервісна служба компанії швидко і якісно обробляє спрямовані до них заявки.

Клієнти компанії не обмежені якимось певним способом оплати, на вибір для них представлені банки, термінали, а також будь-які інші способи прийому платежів за кабельне ТБ, а також ряд інших послуг. Не дивлячись на сталість компанії тарифи на оплату послуг змінювалися в залежності від подорожчання технічного обладнання, трансляції програм і ряду інших причин. Але це навряд чи для когось стане новиною, адже все в світі дорожчає і послуги на надання кабельного телебачення в тому числі.

Як провести оплату за Тріолан ТБ

Оператори компанії Тріолан розділили особовий рахунок на дві половини в якому одна відповідає за оплату інтернету, а друга відповідає за оплату кабельного ТБ. Спочатку може здатися незвичним, що у кожного користувача буде два особистих кабінету, один для інтернету, а другий відповідно для телебачення, але до цього швидко звикаєш і в своєму особистому кабінеті оплачуєш потрібну конкретного користувачу послугу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Оплатити кабельне телебачення від Тріолан можна двома способами, або через термінали поповнення рахунку, або ж онлайн сидячи вдома або ж на робочому місці.

Оплата кабельного за допомогою терміналів

Для динамічних людей, які в силу свого способу життя часто під час роботи або у вільний час мотаються по різним торговим центрам або просто по магазинам, то для них варіант оплати за допомогою терміналів самообслуговування буде вельми комфортний. До того, ж якщо це не єдина послуга, яку користувач оплачує за допомогою терміналів, то можна буде об'єднати кілька платежів одночасно.

Перебуваючи у терміналу користувачеві, необхідно буде вийти на віконце з усіма послугами та в загальному переліку вибрати віконце з назвою Тріолан ТБ або ж просто Тріолан, в залежності від опцій терміналу. У цій підфункції необхідно вибрати оплату ТБ і перейти до наступного кроку. Далі користувачеві необхідно буде ввести номер свого мобільного телефону, або ж номер особового рахунку, який кожен користувач отримує в смс повідомленнях від свого оператора.

Як правило терміналів, які зажадають номер особового рахунку куди більше, ніж тих, яким для оплати потрібен лише номер мобільного. Коли відповідний номер буде введений в терміналі, то необхідно буде внести відповідну суму з урахуванням комісії. Якщо сам термінал бере комісію, то користувачеві обов'язково необхідно брати з собою чек, який буде підтвердженням вашої оплати. Чеки з терміналу немає необхідності зберігати довго, важливо їх зберігати до настання нового місяця, коли оплачена вами послуга вступить в дію.

Оплата кабельного по системі онлайн

Деякі користувачі звикли оплачувати послуги кабельного ТБ онлайн. Найбільш популярний спосіб зробити це через Приват24. Безсумнівно це зручно, адже можна оплачувати в будь-якому місці, головне, щоб під рукою був смартфон, який підключений до інтернету.

Варто докладніше розповісти, про цю систему оплати. Так, людині необхідно увійти в особистий кабінет Тріолан ТБ, далі потрібно знайти віконечко «оплата послуг», із загального переліку необхідно вибрати приватбанк і далі ввести суму щомісячної оплати, треба натиснути кнопку далі і чекати кілька секунд, поки система перевірить чи коректно введені всі дані. Після перевірки даних, користувач потрапляє на сайт Приватбанку, де вводить дані своєї карти.

Деякі користувачі раді були б сплатити цю послугу, через додаток портмоне, але мабуть розробники з якихось причин прибрали цю кнопку з сервісу Тріолан.

Коли ж сума буде внесена і пройде оплата, то орієнтовно через 20-30 хвилин користувачеві можна оновити особистий кабінет від триолан і побачити внесені засоби або ж їх залишок.

Поповнення рахунку триолан також можна провести по шаблонній системі, що тільки заощадить ваш час, адже оплату можна буде здійснювати лише в кілька кліків. Щоб створити шаблон необхідно увійти в особистий кабінет, який стане доступним відразу після реєстрації нового користувача. Після цього потрібно зайти в «шаблони» і в цій підрубриці додати рахунок. Вибрати рубрику телебачення і вказати конкретного постачальника послуг, відповідно в даному випадку цим постачальником є ​​компанія триолан. Коли користувач внесе всю необхідну інформацію, то йому потрібно буде натиснути «Зберегти». Відповідно з разу в раз можна буде користуватися цим шаблоном і не вводити повторно ніякі дані.

Для зручності кожен користувач в особистому кабінеті може налаштувати отримання сповіщень, а також нові рахунки через смс оповіщення або ж через електронну пошту. Така послуга дуже зручна в тому випадку, коли компанія провідник змінює суму оплати, розрахунковий рахунок і інші внутрішні нововведення, про які клієнту також необхідно знати.

Користувач може оплатити не тільки кабельне телебачення на телевізор, але ще й інші послуги, такі як поповнення мобільного телефону, а також провести переведення грошей з однієї картки на іншу. Каталог компанії великий, тому немає різниці, де знаходиться користувач: в місті Одеса, в Києві, Полтаві чи в будь-якому іншому місті. Головне, щоб користувач мав необхідну суму коштів на своїй банківській картці і тоді він з легкістю зможе оплатити будь-яку необхідну йому послугу.

На офіційному сайті компанії триолан для зручності користувачів є всі необхідні контакти для користувачів з різних міст. Так, на сайті зараз розміщені контакти для користувачів з 11 міст, а також адреса електронної пошти для зв'язку.

Якщо прочитати відгуки про компанію, то стає зрозумілим, що користувачі розцінюють триолан як надійного постачальника необхідних їм послуг. До уваги береться не тільки можливість поповнити рахунок за кабельне ТБ або за користування інтернетом, але також у користувачів є можливість контролювати свій рахунок, витрати, цілодобово користуватися консультаціями компанії, дізнаватися свіжі новини пов'язані з їх постачальником, а також ряд інших послуг.