На Донбасі в селищі Золоте обстріляли українських добровольців, яких роззброїли за наказом Володимира Зеленського.

Про це повідомив журналіст Айдер Муждабаєв у Facebook після бесіди з ексбійцем "Азова" Денисом Янтарем, який недавно поскандалив із президентом Володимиром Зеленським.

Муждабаєв зазначив, що добровольців обстрілюють окупанти, які ведуть вогонь зі стрілецької зброї та крупнокаліберних кулеметів по місцю дислокації ветеранів у Золотому.

"У прямому ефірі ATR ми спілкувалися саме з Денисом Янтарем, і він змушений був перервати розмову", – повідомив Муждабаєв.
Сам Янтар в ефірі заявив, що окупанти застосували стрілецьку зброю. Однак ніхто з добровольців не постраждав.
"Страшного обстрілу не було. Він був більш прицільний, по тих місцях, де ми перебуваємо. Зброї у нас на позиції немає, ми б хотіли себе убезпечити... Було трохи тривожно", – сказав представник партії "Національний корпус".

Пізніше він уточнив, що "пролетіло кілька патронів" і запевнив, що нічого серйозного не сталося. "Продовжимо залишатися в Золотому", – заявив він.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Только что обстреляли добровольцев, которые говорили с президентом. В прямом эфире ATR мы общались как раз с Денисом Янтарем, и он вынужден был прервать разговор.

Geplaatst door Ayder İzzet-oğlu Muzhdabaev op Maandag 28 oktober 2019

Відео з Денисом Янтарем можна переглянути тут.