Виявилося, що вчителі з міста Золоте у Донбасі, з якими спілкувався президент України Володимир Зеленський під час поїздки на передову, є громадянками Росії.

Про це написав український волонтер Тім Златкін на своїй Facebook-сторінці.

Він заявив, що отримав паспортні дані жінок і буде домагатися скасування для них соціальних виплат в Україні, оскільки ті вже росіянки.

"Шановні громадянки РФ, які під виглядом місцевих мешканок публічно заявляли президенту України про своє бажання відведення військ ЗСУ з Золотого-4 і Катеринівки! Лише за 1200 рублів нам вдалося витягнути ваші паспортні дані з російського реєстру", – зазначив Златкін.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Про сімох з вас у понеділок ми надсилаємо інформацію до Пенсійного фонду України для вирішення питання про скасування соціальних виплат", – уточнив волонтер.

Златкін також додав, що зараз чекає відповіді на запити в "Ощадбанк" і "ПриватБанк" про загальну суму "вкрадених бюджетних коштів шляхом шахрайства іноземок під виглядом українських громадян".

"Тримайтеся там і передавайте привіт своїм родичам в армійському корпусі ДНР", - з іронією написав він.

Уважаемые гражданки РФ, которые под видом местных жительниц публично заявляли Президенту Украины о своём желании...

Geplaatst door Tim Zlatkin op Zondag 27 oktober 2019

Нагадаємо, в ООС заявили, ким були бійці, з якими спілкувався Зеленський: "Знаходяться в Золотому нелегально".

Як повідомляв портал Знай.uа, президент відзвітував, що їздив на передову і зустрічався з лікарями і вчителями, які продовжують працювати в таких складних умовах.

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського у Золотому.