Нардеп з президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубинський пропонує судити і позбавляти інших народних обранців недоторканності за погрози голові держави Володимиру Зеленському. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Пропоную відкрити кримінальну справу, зняти недоторканність через зал і відправити в суд", - написав нардеп.

Слід нагадати, що раніше в мережі з'явилося відео, на якому український лідер спілкується з добровольцями в Золотому Луганської області.

На відео чути голос бійця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми ж гостинні, сідайте, поспілкуємося", - запропонував військовий.

У розмові Зеленський підкреслив, що люди хочуть розведення сил і потрібно робити все, щоб війна закінчилася.

"Люди хочуть розведення. Я розумію, про що ви говорите: не хочеться, щоб були серйозні помилки, втрати та інше. Але мені здається, що ми все повинні робити, щоб закінчити війну. Але тут все ж наші військові, вони тут головні. І при всій повазі до них, саме вони займаються ситуацією з питань безпеки. Я вірю нашим військовим... Ви теж воювали і ставитеся з повагою до армії. Саме вони там на передовій", - заявив президент.

Потім один з добровольців сказав, що Україна фактично погоджується на перемир'я з "Л/ДНР".

"Мені пофіг з ким буде підписано, нам треба території повернути і припинити вбивства", - відповів Зеленський.

Потім між главою держави і тим же добровольцем почалася перепалка.

Боєць запитав Зеленського, зустрінеться з ветеранами щодо акцій "Ні капітуляції", які пройшли по всій Україні.

"Люди вимагали зустрічі", - сказав доброволець.

"Я президент цієї країни, мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав, ти зброю прибери... Я хотів побачити в очах розуміння, а побачив хлопця, який вирішив, що перед ним якийсь лопух варто, і перекладаєш мене на іншу тему", - відповів Зеленський.

Потім у штабі ООС заявили, що військовослужбовці, з якими спілкувався президент Золотом, не є представниками будь-яких силових відомств або ЗСУ, а також знаходяться в районі проведення ООС нелегально.

Нагадаємо, що відома українська журналістка Яніна Соколова записала відеозвернення президента Володимиру Зеленському.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України приїжджав на Донбас, щоб особисто ознайомитися з ситуацією в Золотом, де має проходити розведення військ.

Також портал Знай.ua писав, що нардепи з президентської фракції "Слуги народу" взяли участь в акції за легалізацію канабісу.