Доброволець АТО з Криму, який пішов захищати Україну від агресора і з 2014 року перебуває на передовій, звернувся до Порошенка і його команди.

Військовий від імені всіх добровольців заявив, що вони ненавидять Порошенка і його кліку, яка 5 років розчленовувала України заради грошей і власної вигоди.

"Ви мерзота 5 років розчленовували нашу країну і заробляли на нашій крові. Вас мерзотники ненавидять люди, ненавидить армія. Просто йдіть геть і не заважайте нам будувати країну", - заявив Сергій Ульянов під час прямого ефіру.

Доброволець у своєму виступі далі сказав:

Молодец, ветеран Ато сказал ясно и доходчиво...!!! 👍💪👏🇺🇦

Geplaatst door Alexrich Kurban op Vrijdag 24 mei 2019

Нагадаємо, Порошенко збирається залишити Україну. Колишній президент Петро Порошенко планує вилетіти до Великобританії без зворотного квитка нібито через проблеми зі здоров'ям.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко вивіз обладнання з АП.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.ua писав, Данилюк розповів, що останні призначення Порошенка будуть переглянуті