Команда новообраного президента України Володимира Зеленського в обов'язковому порядку має намір переглянути останні призначення Петра Порошенка.

Про це стало зрозуміло зі слів колишнього міністра фінансів Олександра Данилюка, який також є радником Зеленського.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

"Розрахунок старої влади такий, що новий президент буде зайнятий іншими питаннями. Однак ми уважно відстежуємо всі призначення і одіозні рішення обов'язково переглянемо, такі призначення не викликають довіри у суспільства", - говорить радник Зеленського.

Варто нагадати, що В команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Про це стало відомо завдяки повідомленням радника Зеленського Олександра Данилюка для українських ЗМІ.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я б оцінив готовність 95%. Це документ, в якому покроково розписано, що саме ми збираємося робити", - підкреслив Данилюк.

За його словами, серед пріоритетів команди Зеленського — боротьба з корупцією, "наведення порядку" в судовій системі. Також плани стосуються правоохоронних органів, зокрема, йдеться про реформу Служби безпеки України.

Ще ми писали, що Новообраний український президент Володимир Зеленський зустрівся з послом КНР в Україні Ду Веєм.

Цю інформацію він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Зеленський підкреслив, що під час зустрічі вони обговорили розвиток співробітництва між країнами.

"Мав зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом КНР в Україні Ду Веєм. Говорили про розвиток співпраці і традиційно дружніх відносин між нашими країнами. Для України важливий досвід Китаю та інвестиції".

Нагадаємо, У мережі відреагували на різке звернення Зеленського до Ради

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Коломойський розповів, хто стане прем'єром при Зеленському

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсман вже пригледів нову посаду при Зеленському