Український військовий, громадський та політичний діяч, екс-командир полку ″Азов″ підполковник Нацгвардії і лідер політичної партії ″Національний корпус″ Андрій Білецький дав кілька дієвих порад колишньому шоумену а нинішньому президенту Володимиру Зеленському у питаннях розведення сил в Золотому та ставлення до цього людей на Донбасі і добровольців.

Андрій Білецький записав відеозвернення по дорозі з Золотого до Києва, у якому зазначив, що послухавши прес-марафон Зеленського, складається враження, що президент черпає свою інформацію про те, що відбувається на Донбасі ″з передачі ″60 минут с Ольгой Скабеевой″.

Білецький порадив президенту Володимиру Зеленському облаштувати виїзний офіс і на місяць приїхати в Золоте, щоб мати уяву про те, що там насправді відбувається, а не слухати, що йому доповідають.

″Росіянам здати ще декілька українських селищ завжди можна встигнути, якщо є таке величезне бажання у влади. Але краще б вони зайнялися цими людьми реально, вирішили би питання з хлібом, вирішили би питання зі швидкою, вирішили би питання з ліками. Можливо би, амбіційний технократ прем'єр-міністр Гончарук знайшов би 70 млн, щоб людям на шахтах видати зарплатню за 4 місяці. Тоді, я думаю, що Донбас значно швидше б повернувя до України, і люди б повернулися обличчям до влади. А здати кілька міст чи сіл можна встигнути завжди - ще раз повторюся″, - заявив Білецький.

Лідер ″Національного корпусу″ порадив Зеленському дізнаватися про події на Донбасі від розвідки, а не від російських пропагандистів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

″Я б порадив не дивитися Ольгу Скабеєву — є українська розвідка, є українська армія, зрештою, є ж українські ветирани, вони точніше можуть донести президенту інформацію, ніж Астанкіно, НТН і ″Росія-24″.

На завершення Білецький побажав всім українцям миру, але без капітуляції.

Нагадаємо, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Як повідомляв портал Знай.ua, тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському

Також Знай.ua писав, розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.