З колонії на Житомирщині втік небезпечний злочинець. Поліція оголосила розшук та повідомила прикмети чоловіка. Правоохоронці просять жителів Житомира та області бути пильними.

З Бердичівського виправного центру 28 жовтня втік 39-річний уродженець Києва Солоха Сергій Олександрович. Чоловік був засуджений за скоєння ряду злочинів. Зараз місце знаходження злочинця невідомо.

Поліція розшукує небезпечного злочинця, що втік з колонії

Прикмети засудженого: зріст близько 165 см, волосся темне з залисинами на скронях і маківці, очі сірі.

Особливі прикмети: татуювання на обох передпліччях — абстракція, на руках нижче ліктя — написи латиницею, на лівій руці під написом — абстракція.

Злочинець був одягнений в чорну болоньєву куртку і чорні спортивні штани.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Будь-яку інформацію про місце знаходження розшукуваного Сергія Солохи просять негайно повідомляти в поліцію: +380 (67) 969-52-46, +380 (93) 140-74-98 або по спецлінії "102" або зверніться до найближчого відділку поліції.

Нагадаємо, раніше під Дніпром затримали серійного грабіжника

Як повідомляв портал "Знай.ua", ув'язнений застрелив солдата Нацгвардії

Також "Знай.ua" писав, що харківські автовласники отримують повідомлення з вимогою заплатити за недоторканність автівок