Вранці у понеділок, 28 жовтня, мікроавтобус з українцями на великій швидкості врізався у відбійник, а потім вилетів у кювет, де і перекинувся. Дорожньо-транспортна пригода сталося на перехресті шосейних доріг 41 і 403 недалеко від міста Ньіредьгаза (Угорщина).

За даними поліції округу Саболч-Сатмар-Берег постраждали 7 осіб. Один з пасажирів перебував у вкрай важкому стані, його довелося визволяти рятувальникам. Постраждалих українців доставили в лікарню.

Причиною страшної аварії могли стати як природні фактори, а саме великий туман, так і неуважність водія мікроавтобуса.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові некерований легковик "припаркувалася" у будинок, а водій не встиг навіть скрикнути.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Олександрівському проспекті Харкова відбулося серйозне ДТП. Автомобіль ВАЗ-21011 врізався в ліхтарний стовп. В результаті аварії пасажирку легковика затисло між сидінням і кузовом.

Також портал Знай.ua писав, що на Прикарпатті сталася смертельна аварія за участю вантажівки і пішохода. ДТП сталfся між Тисменицею та Івано-Франківськом.