Найстрашніше свято року вже на носі! Зомбі, відьми та вампіри починають шукати веселі вечірки для святкування. Як провести цей Хелловін у Києві? Де знайти круті костюми? Куди повести дітей і яка погода планується в Відьмині дні? Ділимося афішею заходів та варіантами проведення цілого тижня в атмосфері моторошного свята.

Ulichnaya Eda. Scary Food. Helloween

Хеллоуїн

На Арт-заводі “Платформа” пройде класичне святкування Хеллоуїна: багато цукерок і кривавих напоїв. Представники ресторанного бізнесу включать фантазію і здивують гостей неординарними рішеннями в приготуванні класичних страв. Страшна подача і тематичні прикраси чекають гостей Платформи 2 і 3 листопада. Плюс Вуличної їжі в закритій локації і в величезному виборі. Захід щоразу супроводжується музикою, іграми для дітей, анімацією і конкурсами. Гості можуть прийти в страхітливих костюмах і взяти участь в заходах.

Модерн-балет “Вій”

Хеллоуїн

Щось новеньке пропонує Раду Поклітар. Постановка оригінального балету “Вій” багата на 3-Д ефекти, музичні інтерпретації та яскраві костюми. Таке дійство оцінять любителі сучасного мистецтва. Ті, хто втомився від класичного театру отримають задоволення від балету і оцінять рівень танцюристів на сцені Жовтневого палацу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хеллоуїн в CHI

Хеллоуїн

На шабаш запрошує гостей легендарний клуб CHI 26 і 27 жовтня. У програмі обіцяють багато танців, музики, алкоголю і незабутню святкову програму. Тим, кому страшно, що можете забронювати столики через соціальні мережі ресторану. Не забудьте страшні костюми і яскравий грим - буде весело.

Екскурсія на кладовищі

найсміливіші можуть піти на екскурсію по кладовищу на Лисій горі. Досить моторошне захід буде проходити 31 жовтня, у страшну ніч Хеллоуїна. Так що, якщо ви не знали, що існує український культ мертвих, то ласкаво просимо. Екскурсовод Таня Адамус познайомить вас з історіями старого Києва, з відьмами Подолу і примарами кладовища. Екскурсія почнеться після заходу біля Андріївського узвозу 13.

Літературний вечір Хогвартса

Хеллоуїн

Фанати Гаррі Поттера можуть зібратися на літературну зустріч і поділитися своїми начерками на тему школи чарівників Хогвартс. В Арт-кафе Букитория зберуться ті, хто розбирається в чаклунстві. Захід підійде, як для дорослих, так і для підлітків, яких захоплює світ Джоан Роулінг.

Моторошні квест-кімнати

Хеллоуїн

Шикарним рішенням на Хеллоуїн буде похід в квест-кімнату. Невелика компанія зможе зануритися у фільми жахів або фантастичні казки. Величезний вибір тематичних квест-кімнат дає можливість без проблем знайти цікавий варіант для святкування Хеллоуїна. Тим, хто любить жестяки, сподобаються кімнати з загадками про маніяків і вбивць. Дітям можна знайти щось менш страшне, але загадки завжди весело розгадувати в хорошій компанії і з близькими друзями.

Відьма-бар

Хеллоуїн

Тим, хто ще не знає історії про київських відьом, пора побувати у відьма-барі “Лиса гора”. Заклад відомий своєю коктейльної карти і змовами. Сюди приходять щоб поворожити на картах і випити вируючі напої. Таємнича атмосфера підтримується завдяки палаючих свічок, портретів відьом, книжок із замовляннями та ворожінням на книгах. Весь тиждень у барі буде панувати атмосфера Хеллоуїна, а гості зможуть замовити особливі магічні ритуали.

Halloween у цирку

Хеллоуїн

Цирк може похвалитися новою святковою програмою на Хеллоуїн. Цей захід підійде для всіх віків і закрутить голови гостей в хороводі веселих танців та активностей. Сюди треба приходити в костюмах і отримувати дитяче задоволення від наївних страхів, які викликають у нас зомбі і вампіри. Нехай ці казкові персонажі розважають, а не лякають. Зліт монстрів і вовкулаків відбудеться 31 жовтня і 1 листопада в київському цирку.

Сімейка Адамсів в кінотеатрах

Хеллоуїн

Радість для всіх любителів милою сімейки Адамсів - вихід нового анімаційного фільму в кінотеатрах світу. О, так! Це найкращий варіант святкування Хеллоуїна! Діти і дорослі можуть згадати історію неординарною сім'ї з 24 жовтня у всіх кінотеатрах Києва.

Парад Зомбі

Хеллоуїн

Безкоштовне щорічне захід, який збирає всіх загробних істот Києва - це Парад Зомбі. 26 жовтня вдень біля Золотих Воріт розпочнеться хода безумців, переодягнених у вампірів, вбивць, кривавих медсестер та інших популярних героїв хелловінських вечірок. Такий собі Зомбіленд на виїзді буде лякати перехожих, так що якщо ви хочете опинитися на самому атмосферному захід міста - підтягуйтеся.

Happy Scary Birthday Кураж Базар

Хеллоуїн

На ВДНГ знову збирають нечисть! Страшний фестиваль буде проходити 26 жовтня і збере найвідважніших гостей для святкування Хеллоуїна. Накуражиться вирішили і організатори свята, поєднавши День всіх святих з Днем народження фестивалю. Любителі Куражу, надягайте страшні костюмчики і біжіть поєднувати приємне з корисним: гуляти по осінньому виставкового центру і насолоджуватися тематичними заходами.

Хеллоуїн під ковдрою

Ті, хто боїться висовувати ніс у дні, коли хто-попало вимагає від вас цукерок або життя, ми підготували список найкрутіших фільмів на Хеллоуїн. Не бійтеся, буде круто:

Хеллоуїн

  • Джуманджі

  • Кораліна в країні кошмарів

  • Кошмар перед Різдвом

  • Труп нареченої

  • Фокус-покус

  • Каспер

  • Сімейка Адамсів

  • Книга життя

  • Сонна лощина

Костюми і грим на свято

найпростіше на Хеллоуїн - це вбратися в класичні костюми: відьми, вампіри, моторошні лікарі і медсестри, ходячі мерці. Складніше створити щось оригінальне: ВОНО, страшні зомбі і натуралістичні жертви аварій.

Хеллоуїн

Щоб спростити життя любителям карнавалів, у Києві відкрилися сервіси по здачі в оренду костюмов. Якщо поквапитеся, то зможете забронювати костюм супергероя або люцифера. Доба оренди обійдуться в районі 400 грн, що буде вдалим вкладенням в гарний настрій.

Якщо ж часу і фантазії вистачає на створення унікального образу власноручно, то можна не обмежуватися в класиці: якщо згадати серіального героя з серіалу “Як я зустрів вашу маму”, то він щороку наряджався беллютью. Інші герої вражали уяву костюмами гарбузів і всякими мультяшними героями.

Що стосується гриму, то краще не ризикувати здоров'ям шкіри і скористатися спеціальними фарбами для обличчя, які краще тримаються на шкірі і не викликають алергій. Радимо знайти приклад в інтернеті і за аналогією нафарбуватися - вигадка оригінального гриму може виявитися провалом.

Серед улюблених ідей для гриму - це криваві відкриті рани, вибілені особи і скелетоподобный мейк. Відеоуроків для таких макіяжів повно в мережі, можна добитися непоганого ефекту завдяки клею ПВА, пудри і звичним тіням для повік.

Обов'язкові атрибути

Не забудьте цукерки і гарбузики - це улюблені атрибути на Хеллоуїн. любителі помастерить красу будинку можуть зробити з тиков світильники, а діти обожнюють гарбузові пироги. Всі кав'ярні обов'язково запасуться тематичними пряниками і гарбузовим закусками - спробуйте максимально насолодитися божевіллям в ці дні. Якщо ви фанати дизайну інтер'єру, то осіннє листя, павутина, різнокольорові гарбуза, відьомські капелюхи, карти таро і інші атрибути освіжать атмосферу у вас вдома.

Хеллоуїн

Весь тиждень можна пекти імбирні пряники і самостійно намалювати на них малюнки з глазурі, зробити вечірку для відьом і покликати на неї справжню ворожку.

Любителі страшилок можуть зібрати друзів для вечора з ліхтариком і моторошними кров історіями.