На Станиці Луганській - одному з пропускних пунктів між Україною і тимчасово окупованими територіями Донбасу, в кінці літа 2019 року розпочали ремонтні роботи на зруйнованому мосту.

Для того, щоб українці могли і далі безперешкодно перетинати пропускний пункт, був побудований тимчасовий міст.

Єднаємо Луганщину: завершено укладання металоконструкцій мосту в Станиці Луганській Сьогодні, 3 листопада, працівники...

Geplaatst door Луганська обласна державна адміністрація op Zondag 3 november 2019

Скріншот поста

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Під час ремонтних робіт був проведений демонтаж старих напівзруйнованих конструкцій, а також демонтаж дерев'яного мосту, через який люди насилу могли переходити, особливо, в зимовий час. Цей міст необхідний громадянам, які перетинають зону розмежування, оскільки без нього прохід зони супроводжувався великими труднощами і незручностями.

Фото будівництва

Фото будівництва

Фото будівництва

3 листопада прес-служба Луганської ОДА повідомила, що "Укртрансмост", який займався ремонтом на мості в Станиці Луганській, завершив укладання конструкцій основної частини мосту. Міст буде проходити через річку Сіверський Донець. Переправа через міст об'єднує КПВВ "Станиця Луганська" та окуповану частину Луганської області.

Фото будівництва

У повідомленні також зазначили, що робітники провели зварювальні роботи на металевих конструкціях мосту.

Нагадаємо, раніше Кабмін прийняв важливе рішення по Донбасу: потрібна відстрочка на місяць.

Також Знай.uа писав, що новий міст у Станиці Луганській спровокувала ажіотаж ще до відкриття: "З короваєм зустрічати?".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Станиці Луганській заробили тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.