Поки в Золотому-4 розпочинають офіційне розмінування території після завершення у неділю, 3 листопада, так званого "жовтого режиму", у Золотому-5 Луганської області зустрічають російську делегацію та вивішують прапор країни-агресора.

Ветеран з позивним "Чорнобиль" повідомив, що в районі розведення військ у населений пункт Золоте-5 приїхав депутат російської Держдуми Олексій Журавльов разом із журналістами.

Депутат російської Держдуми Олексій Журавльов

В честь цієї події й було вивішено російський триколор, який добре видно на відео з інтерв'ю делегації. Як відомо, до Золотого-5 українська сторона наразі доступу немає. Ветеран зазначив, що цей випадок є показовим і чітко дає зрозуміти, що Росія не збирається відступати з окупованого Донбасу.

"Ми продовжуємо знаходиться в селі Золоте і не допустимо капітуляції. Також наша ініціатива "Останній блокпост" розширюється і по інших населених пунктах, де планується так зване розведення військ. Скоро все побачите, чекайте відео", - зазначив ветеран "Чорнобиль". Ветеран із позивним Чорнобиль

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Очікується, що розмінування у Золотому-4 триватиме до 9 листопада, наразі фахівцями проводиться технічне обстеження території.

Нагадаємо, раніше депутат Держдуми РФ поїхав на Донбас, щоб подивитися на розведення сил у Золотому

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові провели масштабні бойові випробування

Також "Знай.ua" писав, що противник обстріляв позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем