У Херсонській області проходять масштабні бойові стрільби військ ракетного щита України. Випробування відбуваються на полігоні "Ягорлик". Під час випробувань військові виконали бойові стрільби з зенітних ракетних комплексів С-300ПТ.

Про це повідомила прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Під час протиповітряного бою у новому районі в ході тактичного навчання у складі зведеного зенітного ракетного полку на державному випробувальному полігоні "Ягорлик" бойові обслуги Харківського зенітного ракетного полку повітряного командування "Схід" виконали бойові стрільби з зенітних ракетних комплексів С-300ПТ", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, разом з харківським полком бойові пуски ракет здійснили й зенітники з Нікополя, які виконують завдання в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Були здійснені стрільби як по повітряних, так і наземних цілях

Боронити небо вчаться на землі

Під час протиповітряного бою у новому районі в ході тактичного навчання у складі зведеного зенітного ракетного полку на державному випробувальному полігоні «Ягорлик» бойові обслуги Харківського зенітного ракетного полку повітряного командування «Схід» виконали бойові стрільби з зенітних ракетних комплексів С-300ПТ. Разом з ними бойові пуски ракет здійснила чергова бойова обслуга за викликом з Нікопольського зенітного ракетного полку, яка сьогодні виконує бойові завдання в зоні проведення Операції об’єднаних сил. Були здійснені стрільби як по повітряних, так і наземних цілях. Усі – вражено. Роль повітряних цілей виконували безпілотні літальні апарати типу ВР-3 «Рейс». Особовий склад добре справився із поставленими завданнями, а злагодженість дій, майстерність і натренованість, стали черговим підтвердженням професійної майстерності кожного військовослужбовця.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Geplaatst door Повітряне командування "Схід" op Zondag 3 november 2019

Командування Повітряних сил ЗСУ також прозвітувало, що військові показали високий рівень підготовки та майстерно впоралися зі всіма поставленими завданнями.

Зазначимо, що у стрільбах беруть участь підрозділи з різних регіонів України, п'ятикурсники Харківського національного університету Повітряних сил, вчені та фахівці з "оборонки". У перший день стрільб вироблено понад 20 пусків ракет С-300ПТ, С-300В1, Бук М1", С-125-2Д1 по повітряних, наземних, надводних і електронним цілям. Всі мішені вражені.

#Ягорлик_2019 #Бойові_пуски #Повітряні_Сили

У Повітряних Силах триваюь масштабні бойові стрільби зенітних ракетних комплексів. Залучено підрозділи зенітних ракетних військ з різних регіонів України, п’ятикурсників факультету ЗРВ Харківського національного університету Повітряних Сил, фахівців науки та оборонної промисловості. У перший день стрільб на полігоні Ягорлик у Херсонській області ракетники здійснили більше 20 пусків ракет із комплексів С-300ПТ, С-300В1, Бук М1, С-125-2Д1 по повітряних, наземних, надводних та електронних цілях. Усі – вражено. Як це було – дивіться у відео прес-центру Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces

Geplaatst door Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces op Donderdag 31 oktober 2019

Нагадаємо, у Золотому завершилося розведення сил: офіційна заява штабу ООС.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Мир в Україні – запорука безпеки у Європі": Зеленський назвав єдиний шлях закінчення війни на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що Путін навмисно зриває зустрічі з Зеленським, заява розставила всі крапки: "Коту під хвіст".