Президент Володимир Зеленський наполягає, що єдиний шлях до припинення війни на Донбасі та повернення тимчасово окупованих територій - дипломатичний.

Про це президент заявив під час виступу на першому інвестиційному форумі “RE:think. Invest in Ukraine” , який проходить під його егідою сьогодні, 29 жовтня, у Маріуполі.

За словами Зеленського, щоб припинити війну Україна повинна мати сильну позицію і підтримку.

Глава держави підкреслив, що припинення війни на сході та повернення всіх українських територій є головним завданням.
"Ми маємо один важкий тягар - це війна. Припинення війни і повернення всіх українських територій - наша основна задача. Ми знаємо, що зробити це можливо єдиним шляхом - дипломатичними. А для цього Україна повинна мати сильну позицію і підтримку. Ми маємо один важкий тягар - це війна. Припинення війни і повернення всіх українських територій - наша основна задача. Ми знаємо, що зробити це можливо єдиним шляхом - дипломатичними. А для цього Україна повинна мати сильну позицію і підтримку", - сказав Зеленський.

Він підкреслив, що Україна повинна стати такою сильною, і саме для цього він пішов у політику.

"Навіть більше — саме тому й ви сьогодні тут. Адже мир в Україні – це запорука безпеки та стабільності у Європі та світі, а успіх України — це й ваш успіх"— зауважив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще