Президент Володимир Зеленський на форумі RE: think. Invest in Ukraine заявив, що інвестиції в Україну – це запорука економічного зростання, без якого неможливий мир. Також глава держави розповів про економічні досягненнями України та запевнив у змінах на краще.

Правила бізнесу в Україні нагадують НЛО

Зеленський впевнений, що чесна конкуренція дасть можливість побудувати успішну економіку, однакові правила гри в бізнесі зараз в пріоритеті.

"Почну з головного пріоритету – це рівні і єдині правила гри для всіх. Для великого, середнього та малого бізнесу. І українського, так і міжнародного. За 28 років це стало своєрідним українським НЛО – усі про це говорять, але ніхто цього не бачив", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Корупція лякає інвесторів

За словами президента, "корумповані суди лякають інвесторів не менше, ніж вибухи і постріли". З цієї причини був запущений Вищий антикорупційний суд, також переобрано Верховний Суд.

Крім того, серед пріоритетів нової влади – податкова реформа.

"Ми продовжуємо євроінтеграцію і гармонізацію українського законодавства з європейським. Проведемо глибинну податкову реформу, яка почне діяти у 2021 році. Викорінимо неправомірний тиск на бізнес з боку правоохоронних органів. Я особисто обіцяю персональний захист кожному інвесторові", – заявив Зеленський.

Україна Apple в гаражі

Зеленський вважає, що в Україну багато хто не вірить, але це може зробити її тільки сильнішою, і в світі є такі приклади. Зеленський радить інвестувати в Україну, щоб "не втратити унікальну можливість".

"Ви точно чули про бізнесменів, які не повірили в Google або втратили можливість придбати WhatsApp за невелику суму. Україна – це країна можливостей. І сьогодні вони стукають у ваші двері", - сказав президент.

Лідер країни порівняв Україну з компанією Apple, яка починала в гаражі, і велогонщиком Ленсом Армстронгом, якому діагностували рак.

Також Зеленський відзначив сприятливі кліматичні умови в країні, вигідне географічне розташування, сільськогосподарський і індустріальний потенціал і працелюбність українців.

Участь Президента України Володимира Зеленського у роботі Інвестиційного форуму «RE:THINK. Invest in Ukraine».

Участь Президента України Володимира Зеленського у роботі Інвестиційного форуму «RE:THINK. Invest in Ukraine».

Geplaatst door Офіс Президента України op Dinsdag 29 oktober 2019

Нагадаємо, Зеленський розповів про нові можливості малого і середнього бізнесу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гончарук об'єднав найбільших мобільних операторів України.

Також портал Знай.uа писав, що Сивохо назвав єдиний шлях припинення війни на Донбасі.