У світі дуже популярні трансляції футбольних матчів, а також баскетбольні та боксерські трансляції. Все це добре. Однак питання, хто постійно на екрані? Ніколи не замислювалися, чому чоловіків більше? Адже ці види спорту не менш популярні і серед жінок, але вони демонструються лише зрідка, і те, у вигляді пляжного футболу, заради спортивних форм. Не секрет вже.

Дівчатка не зупиняються і продовжують займати своє належне місце в суспільстві і займаються своєю улюбленою справою незважаючи ні на що. Так, сміливими можна назвати і любительок поганяти на байку. Здавалося б, суто чоловіче хобі. Однак це трохи не так.

Навіть серед українок-красунь є прихильниці залізних коней. Ми покажемо нашим читачам найяскравіших представниць з мотосестринства.

Анастасія Броннікова (Aziatka)
Анастасія Броннікова (Aziatka)

Анастасія Броннікова

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Я люблю мотоцикли. Ось машини якось не сприймаю. Ну, машина і машина - чотири колеса, навіть якщо вона дорога. Мотоцикл - це твій друг і товариш."

Леся Рибакова
Леся Рибакова

Леся Рибакова

"Близькі і зараз реагують досить емоційно: багато крутять біля скроні і кажуть, що у мене не всі вдома. Я відповідаю, мовляв, ну нарешті ви це побачили. У мене не всі вдома, так, і я люблю цей стан."

Це лише деякі моменти з життя українок-байкеринь.

Пропонуємо тобі, наш дорогий читач, переглянути добірку гарячих фото:

Дівчатка-байкерши
Дівчатка-байкерши

Дівчатка-байкерши
Дівчатка-байкерши

Дівчатка-байкерши
Дівчатка-байкерши

Дівчатка-байкерши, ТСН
Дівчатка-байкерши, ТСН

Дівчатка-байкерши, ТСН
Дівчатка-байкерши, ТСН

Нагадаємо, українських водіїв ощасливили: штрафувати за найпоширеніше порушення більше не будуть.

Як повідомляв Знай.uа у справі Зайцевої-Дронова різкий поворот, українці не можуть підібрати слів.

Знай.uа писав, загибель байкерши під Києвом обростає страшними деталями: відео з місця трагедії все пояснило.