Найбагатша людина Китаю, засновник Alibaba Джек Ма побував у Києві на економічному форумі, він виступав одразу після президента Володимира Зеленського та поділився не тільки враженнями про нашу країну, але і секретами успіху. Так, серед іншого Ма розповів українцям про те, скільки потрібно працювати, щоб досягти успіху, і яка мотивація повинна бути.

Так, бізнесмен вважає, що скоро робочий день у людей буде тривати всього три години, адже багато роботи будуть виконувати роботи. Але поки робочий день у працівників "Алібаба" триває 12 годин – з 9 до 21, а на роботу вони ходять 6 днів на тиждень. Джек Ма зізнався, що він весь час думає, навіть в душі, сидячи на унітазі або під час ранкової пробіжки. Але що головне – він любить свою роботу. "А якщо ви будете працювати по дві години на день, але на ненависній роботі, вона вам все одно не буде подобатися", - заявив Ма.

Джек Ма, mc.today
Джек Ма, mc.today

Що стосується мотивації, то мільярдер згадав, як навчався в університеті і в якийсь момент зрозумів, що його ніхто не візьме на роботу, якщо він сам себе не візьме. За його словами, єдиний випадок, коли ви можете опустити руки – це велика поразка. А все інше – це просто невеликі помилки. "Переживати про майбутнє недостатньо. Потрібно пробувати", - говорить Джек Ма.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що один з найбагатших людей світу Джек Ма поділився секретом успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові засвітився засновник Alibaba Джек Ма.