Росія вчергове порушила міжнародні домовленості та зірвала процес розведення військ у районі Петровського. Відповідна інформація з'явилася на Facebook-сторінці штабу Об'єднаних сил.

Як відзначається, окупаційні війська не підтвердили того, що готові до розведення військ. Адже, як відомо, за домовленостями українські військові мали почати відведення сил, однак, цього не сталося.

"Ворог зірвав розведення сил і засобів в районі Богданівки і Петровського. Дата була визначена, з огляду на останнє порушення режиму припинення вогню на ділянці розведення №3, яке було зафіксовано 30 жовтня цього року ... Повідомлення про готовність до розведення сьогодні, 8 листопада, від ворожої сторони не було. Таким чином противник зірвав не тільки процес розведення, а й вкотре порушив міжнародні домовленості", – йдеться в повідомленні ООС.

Скріншот повідомлення ООС
Скріншот повідомлення ООС

Нагадаємо, раніше мешканець Донецька розкрив страшну правду про окуповані території

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський запустить українські канали на окупованому Донбасі

Також "Знай.ua" писав, що іноземні посли відвідали район розведення військ