Протягом трьох місяців на окупованих територіях з'являться сигнали українських телеканалів, який може бути доставлений до 80% жителів цих теренів.

Про це в ефірі програми "Право на владу" заявив міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський.

За його словами, в міністерстві провели експерименти, і сигнал добиває до необхідних пунктів.

Бородянський також розповів, що для цих цілей буде створено новий державний інформаційно-розважальний телеканал на базі UA.TV. Він уточнив, що канал працюватиме двома мовами - українською та російською.

"Це буде державний канал, який буде сформовано на базі нашого іномовлення UA.TV. Це буде розважально-інформаційний канал, який буде поєднувати найкращі розважальні програми в Україні та інформаційне мовлення, яке буде державним мовленням", − сказав міністр.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На уточнювальне запитання, чи вже розробляється контент, добираються працівники, Бородянський відповів, що є "чітке уявлення".

Протягом трьох місяців ми зможемо доставити ТБ-сигнал до мешканців окупованого Донбасу.

Бородянський: Протягом трьох місяців ми зможемо доставити ТБ-сигнал до мешканців окупованого Донбасу. В ефірі програми «Право на владу» міністр молоді та спорту України Володимир Бородянський розповів, що планує запустити державний телеканал, який на першому етапі буде розважально-інформаційним та мовитиме українською та російською.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 7 november 2019

Бородянський також зазначив, що починати діалог про примирення з жителями окупованих територій неможливо без усунення головного чинника.

"Якщо казати про проблеми, які заважають поверненню України у кордони 2014року – це припинення російської агресії. Без усунення цього чинника неможливо починати примирення", - підкреслив Бородянський.

Нагадаємо, жителі окупованих територій не хочуть, щоб їх звільняли. Таку думку висловив заслужений журналіст України військовий спецкор Руслан Ярмолюк в ефірі програми "Право на владу".

Як повідомляв портал Знай.ua, іноземні посли відвідали район розведення сил на Донбасі.
Посли іноземних держав особисто переконалися, що Україна виконує свою частину домовленостей стосовно розведення сил.

Також Знай.ua писав, що речниця Зеленського Мендель потрапила у скандал через поїздку до Станиці Луганської