Російського історика Олега Соколова виловили замерзаючим в річку, коли він плавав там разом з відрубаними жіночими руками. Старий росіянин плавав у річці Мийці. Відомо, що частини тіла належать родичці історика з Петербурга.

Він потрапив до лікарні з обмороженням. 63-річний доцент Санкт-Петербурзького державного університету відпиляв дружині голову і руки. Інші частини тіла знайдені у нього вдома. У нього з собою був травматичний пістолет. За попередньою версією, чоловік намагався втопити частину тіла.

Соколів

Колеги Соколова і його студенти не хочуть вірити, що чоловік когось убив, особливо так жорстоко. Визнають, що він імпульсивна й емоційна, але ніколи ні в чому поганому помічений не був.

Згадують такий випадок: два роки тому до нього на публічну лекцію прийшли провокатори від одного з наукових опонентів. Вони стали викрикувати образи, але навіть тоді Соколов стримався, і хуліганів вивели з аудиторії самі учні.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

студенти
студенти
Студенти

Вчені кажуть, що Олег Валерійович - видатний діяч в області вивчення вітчизняної історії, особливо епохи Наполеона. А в 2003-му був навіть удостоєний ордена Почесного легіону - вищої державної нагороди Франції - за великий внесок у популяризацію історії цієї країни та її армії.

Лист

Лист

Сам історик Олег Соколов зізнався у вбивстві дівчини, чиї відрізані руки були знайдені у нього в рюкзаку, а тіло - в квартирі. Жертвою викладача виявилася студентка, з якою у нього був роман. Раніше він вже намагався вбити кількох дівчат, одна з яких написала заяву в поліцію, але справа тоді зам'яли.

Нагадаємо, Ванга залишила пророцтво для цих знаків Зодіаку, відчуй магію 2020.

Як повідомляв Знай. ua, найвідоміший пророк України залишив неоднозначне послання для людства.