Всіх українців чекає приємний сюрприз перед новорічними святами від "Укрзалізниці". Особливо це сподобається тим, хто запланував поїздки на свята та хоче поїхати на поїзді.

"Укрзалізниця" додасть 35 поїздів далекого прямування для того, щоб всі пасажири змогли дістатися до бажаних пункти призначення під час новорічних і різдвяних свят.

Прибуття потяга, Укрзалізниця
Прибуття потяга, Укрзалізниця

Євген Кравцов, голова "Укрзалізниці", уточнює: "Цілорічних поїздів і призначених додаткових вистачить, щоб перевезти майже пів мільйона пасажирів, які подорожують залізницею під час зимових свят".

Кравцов також зазначив, імовірно, що у 2019 році "Укрзалізниця" збільшить обсяги пасажирів, яких перевозить, у порівнянні з даними 2018 року.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Прибуття потяга, РБК
Прибуття потяга, РБК

До того ж, у 2020 році "Укрзалізниця" збирається пустити рейс в Європу - з України у Берлін, Німеччина.

Кравцов розповів: "Одним з головних питань є запустити з наступного року сполучення з Берліном".

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця запустить десятки додаткових рейсів на новорічні свята.

Також Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" вляпалася в гучний скандал, до Києва не доїхали: "Геть з поїзду".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що до Зеленського негайно звернулися працівники "Укрзалізниці", 120 тисяч людей можуть залишитися без роботи: відео.