Владислав Криклій, міністр інфраструктури України, повідомляв на початку жовтня, що "Укрзалізницю" будуть розділяти на 3 окремих компанії. Він також зазначав, що міністерство інфраструктури разом з урядом вже зайнялося розробкою відповідного законопроєкту.

4 листопада, понеділок, у день працівника залізничного транспорту України, молоді члени Профспілки залізничників і транспортних будівельників записали відеозвернення до Володимира Зеленського, президенту України. У ньому молоді співробітники "Укрзалізниці" попросили зупинити нову "революційну", як вони вказали у відео, реформу залізниці, про яку говорив Криклій.

Як вказали у відео працівники залізниці, це загрожує скороченням близько 120 тисяч людей. У даний момент молодь масово виїжджає на заробітки за кордон - у 2004 році число співробітників на жд віком до 28 років було 80 тисяч, у 2019 - 32 тисячі, повідомляють автори ролика.

Автори відзначили, що в країні залишаються патріоти України і залізничної сфери, в якій би вони хотіли працювати і далі.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Вчора ми підтримали вас", - звертається до президента дівчина з ролика: "Сьогодні почуйте нас".

Звернення молодих спілчан-залізничників до Президента України #ЗЕпочуймолодьУЗ #зепрезидент #зекоманда #земолодь...

Geplaatst door Профспілка залізничників і транспортних будівельників України op Zondag 3 november 2019

Залізничники просять доручити Кабміну вжити заходів і виконати вимоги профспілки.

Попередня акція протесту залізничників відбулася 14 березня:

Нагадаємо, раніше Таргани – це тільки квіточки: у вагоні Укрзалізниці виявили справжній грибний "клондайк".

Також Знай.uа писав, що у Харкові закриють вокзал? "Укрзалізниця" вирішила побити рекорд маразму.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про "Гіпер-гриб до чаю" і "золотий унітаз": українці висміяли "царську" розкіш у потягах "Укрзалізниці".